MENÜ

Fressnapf

kategória: Állateledel - és felszerelés
nyitva tartás: H-V.:08:00 - 20:00
telefonszám: + 36 1 205-3894; + 36 30 641-0446
fax: + 36 1 203-4579
weboldal: http://www.fressnapf.hu/

 

A Fressnapf XXL Áruház szakképzett csapata sok szeretettel várja Önt és kedvenc háziállatát, legyen szó kutyáról, macskáról, kisemlősről vagy akvárium/terrárium lakókról!

Miért érdemes Hozzánk betérni? Európa vezető hobbiállat-eledel és -felszerelés üzletláncaként ma már 48 áruházunk van szerte az országban. Kínálatunkban az ismert kereskedelmi márkák mellett a „saját márkás" Fressnapf termékek színes palettája is megtalálható az alacsony árfekvéstől a szuperprémium kategóriáig. Széles választékot kínálunk az állateledeleken kívül a nyakörvek, pórázok, kutya- és cicajátékok, cicabútorok, cica WC-k, szállítóboxok, ketrecek és kalitkák területén is, csak hogy néhányat említsünk. Sőt az olyan különlegességek sem hiányoznak polcainkról, mint a logikai játékok, kutyaparfüm, kutyapelenka vagy a macskák számára készült ásványvíz.  Kedvező áraink és széles választékunk azonban valószínűleg nem lenne elég a sikerhez: állatszerető, jól felkészült eladóink azok, akik tanácsaikkal és szakértelmükkel igazán kellemessé és egyszerűvé teszik a vásárlást.

Ízelítő saját márkás kínálatunkból:

Moments; Real Nature; Select Gold; Dogs Creek; More For; Kitty’s & Buddy’s Cuisine; PetBalance Medica; PetBalance; Premiere; AniOne; BioPlan; MultiFit; fit+fun”.

 

Mitől XXL az üzlet?

Kisállat kozmetika, kutyaiskola, díszállatok, dísznövények.

Bővebb információ:

http://www.fressnapf.hu/fressnapf-ujbuda-xxl

Hiszünk abban, hogy állat és gazdi között valódi partneri viszony van, és mi ehhez a viszonyhoz szeretnénk megadni a lehető legtöbb segítséget. Házi kedvenceinknek annyi jót köszönhetünk. Igazán a legjobbat érdemlik tőlünk. Kattintson az alábbi linkre és nézze meg a Fressnapf aktuális akciós ajánlatait! http://www.fressnapf.hu/shopmail/

Ajándékkártya:

Tetszőleges összeggel feltölthető ajándékkártya vásárolható az üzletben

Januári akciós ajánlatok:

Real Nature akció: január 2-31.

Kapcsolódó link:

www.fressnapf.hu/real-nature-kedvezmeny-2018-januar