Akcióink

Líra: Válasszon könyvet a nyaralásra

Líra: Válasszon könyvet a nyaralásra

Válasszon könyvet a nyaralásra!

Az akciós könyveket keresse az Új Buda Centerben található Líra könyvesboltban.

Steigervald Krisztián – Generációk harca a figyelemért – Hogyan tanuljunk egymástól, egymásért?

Steigervald Krisztián, a közgazdászként és coachként is egyaránt aktív szerző első könyve, a Generációk harca – Hogyan értsük meg egymást?

Ruff Orsolya – Orczy Mimi kalandjai – A londoni gyémántrablás Báró Orczy Mimi mindennél jobban szereti a kalandokat. Mikor Őfelsége Színházában, a Renegát londoni előadásán váratlanul tűz üt ki, a kavarodásban eltűnik Lady Mortimer értékes gyémántja. A Scotland Yard egy fiatalembert gyanúsít, Mimi pedig még aznap éjszaka titokzatos üzenetet kap – valaki a segítségét kéri. Az idő szorít, a gyanús jelek egyre szaporodnak, a nyomozás szálai pedig a Néma Sírásóba vezetnek, ahol két gyanús alak ad találkozót egymásnak…

Ulf Kvensler – Sarek – A gyilkos túra Anna, Milena és Henrik hosszú évek óta minden nyáron együtt túrázik Észak-Svédországban. Amikor Milena azzal a javaslattal áll elő, hogy ezúttal az interneten megismert új barátját, Jacobot is vigyék magukkal, az összeszokott csapat másik két tagja vonakodva mond igent a kérésre.

Mihez kezdjenek a zord hegyek között egy vadidegennel? Ráadásul az utóbbi időben hármójuk kapcsolata sem volt felhőtlen. Végül az évek során egymástól elszenvedett sérelmek és csalódások terhét cipelve szállnak fel négyen az Abisko felé induló vonatra.

Iglódi Csaba – Dreher szimfónia – Komlótól a koronáig – Családregény négy tételben Iglódi Csaba a Dreher család négy generációjának sorsáról mesél kétszáz évet átölelő családregényében. És még mennyi mindenről szól ez a road movie, ami egy olyan korból indul, amikortól még éppen száz évet kellett várni az első filmszínház megnyitására, de szinte a jelenünkig nyújtózik…

A könyveket keresse az Újbuda Centerben található Líra könyvesboltban.

C&A_70%_akcio Corvin Plaza