hello nyár

A nyár kedvenc színei és mintái

A nyár csodálatosan vibráló évszak, ami csodálatosan vibráló színeket vonz. Ilyenkor kerülnek elő a merészebb, harsogóbb árnyalatok, fura színszettek, kreatív színösszeállítások. Te is észrevetted már, hogy nyaranta kevesebb a sötét szín, és sokkal több a vidámság? A nyár a nagy minták, pöttyök, virágok, batikolások, csíkok időszaka. Méghozzá teljes összevisszaságban.

Persze van néhány kedveltebb árnyalat és kedveltebb minta, amik kicsit jobban uralják az évszakot. Nézzük, idén nyáron melyek ezek!

Rózsaszín
A Barbie által jóváhagyott színárnyalat minden évben hódít, természetesen nincs ez másként 2021-ben sem. Idén is rendíthetetlen népszerűségnek örvend a ruhákon és a körmökön egyaránt. A rózsaszín minden árnyalata tökéletesen nyári, kombinálni pedig szinte bármivel lehet. Maxiruha, midi vagy póló sorttal? Egy semleges árnyalatú rövidnadrág egy élénk rózsaszín blúzzal és egy nagy kalappal tuti szett hétköznapokra és hétvégékre is.

Halványzöld
Lehet, hogy ez a halvány árnyalat nem vonzza magára annyira a figyelmet, mint az élénk rózsaszín, ám határozottan kiemelkedik a tömegből a maga módján. Ezt a finom zöldet más világosabb színekkel például fehérrel vagy bármilyen pasztellel tökéletesen lehet kombinálni, párosíthatod merész mintákkal is, így biztosan reflektorfénybe kerülsz. Ráadásul nagy előnye, hogy barnával kombinálva remekül hordható ősszel is.

Smaragdzöld
Talán új természet iránti szeretetünk ihlette, vagy talán mindannyiunkat csak a nyugtató hangulata vonz, mindenesetre tény, hogy a zöld 2021 egyik nagy kedvence. Népszerű a mély smaragd, amit legtöbbször karácsony környékén használunk, de kiderült, hogy nyáron ugyanolyan jól működik. Remekül mutat fehérrel, arannyal, vagy halvány pasztellekkel, de a merészek bátrabban is kombinálhatják. Gondolj csak bele csodás zöld blúz egy fehér szoknyával és hófehér övvel? Nézz be az üzletközpontba, divatüzleteink számtalan csodás kombinációval várnak.

Égkék
Ez a világos szín önmagában és a szemet gyönyörködtetőbb árnyalatok háttérszíneként is kiválóan működik. Különösen jól néz ki élénk rózsaszínnel párosítva, de semleges árnyalatként viselhető szinte bármilyen más színnel, és a kék különböző árnyalataival, például kobaltkékkel is. Hozzá néhány kiegészítő, és máris tündöklőnek érezheted magad. Próbáltad már a kéket arannyal? Talán itt az ideje!

Sárga
Noha a legtöbb nő ragaszkodik a pasztellhez, a mustársárga, de még a neon is érdemel egy pillantást. A sárgát a közhiedelem szerint nehéz viselni, pedig a trükk csupán az, hogy meg kell találni mindenkinek a bőréhez megfelelő árnyalatot. A hűvös típusok nárciszban, citromban vagy szuperfényes sárgában néznek ki a legjobban, míg a melegebb bőrárnyalattal rendelkezők az aranyvessző és a méz árnyalataiban mutatnak jobban.
Az üzletekben próbálj fel bátran többféle árnyalatú ruhát, derítsd ki, neked melyik sárga a kedvenced!

Az alapszíneket természetesen kombinálhatod a nyár slágermintáival. Idén nagy kedvenc a virágok közül a margaréta, de hódít a többi virág is szoknyákon, felsőkön, fürdőruhákon egyaránt.
A batikolt is újra divat, nagyszerűen mutat rövidebb és hosszabb ruhákon egyaránt.
Nem téved nagyot, aki pöttyös vagy kockás mintát hord, ezek sem mennek ki soha a nyári divatból, így természetesen idén is porondon vannak, ugyanúgy, mint a csíkos ruhák.

Bármelyiket is veszed fel, csak egy a fontos, érezd benne jól magad! Mi várunk, hogy üzleteinkben megtaláld a hozzád illő tökéletes darabot!