hello ötletek

Ajándékok férfiaknak

A férfiaknak köztudottan nehéz vásárolni. Van a férj, aki már megvett magának mindent, amit akart. A fiú, aki tökéletesen elfelejtette elküldeni a kívánságlistáját, mert ezer fontosabb dolga volt a haverokkal. Az apa, aki mindig azt állítja, neki nem kell semmi, mert semminek sem örül.

Persze karácsonykor mi azért mégis szeretnénk mindegyiket meglepni valamivel, és egy kis ötletességgel ez még a legkritikusabb pasi esetében is sikerülhet. Hiszen ha a férfi sokat jelent, meglesz a megfelelő ajándék!

Először is gondoljuk át, milyen összeget szánunk az ajándékra, majd azt, mit is tudunk arról, akit meg szeretnénk ajándékozni.
Van hobbija? Érdekli igazán valami? Mesélt mostanában számára fontos dologról? Ha a kérdésekre vannak válaszaink, könnyebben keresünk ajándékot, ha nincsenek, általános dolgokba kapaszkodhatunk csak.

Adunk néhány ötletet:

Italok
Nem csak az alkoholra gondolunk, bár az sem rossz ötlet, hiszen a legtöbb férfi értékel egy igazán finom italt szép vagy egyedi csomagolásban, de ide sorolnánk a kávét és a teát is.
Az ínyenceknek igazi különlegességek szerezhetők be a reggeli forró italokból, és szinte biztosan nem okoznak csalódást.

Gourmet ajándékcsomagok
Nem csak italok, de ételek is tehetők a fa alá. Ma már hihetetlen választék van különleges, kézműves finomságokból. Legyen az csokoládé, chili szósz, szörp vagy lekvár, mivel a férfiak szívéhez a gyomrán át vezet az út, egy finom kézműves ételcsomaggal garantáltan nem fogunk mellé.

Egyedi konyhai eszközök
Mint írtuk, a férfiak imádják a hasukat, a legtöbben remekül főznek is, élvezetük lelik abban, ha összeüthetnek valami finomságot. Nekik lehet kimondottan jó egy konyhai eszköz ajándékba. Természetesen nem olyan, amit majd aztán az asszony használ! Férfias konyhai játékszer is szép számmal kapható, amik közül lehet válogatni.

Okos kütyük
Az okos kütyük, szórakoztató elektronikai cikkek igazán praktikus ajándékok lehetnek, ha férfinak vásárolunk. Telefonok, fülhallgatók, laptopok, pendrive, bluetooth hangszóró, de akár az okosóra vagy a gaming egér is olyan ajándék, amivel nem lőhetünk mellé. Ezekhez aztán tokot, appot, laptop-táskát és egyéb kiegészítőt is vásárolhatunk, hogy komplex legyen a meglepetés.

Az üzletközpontban is mindenképp érdemes körülnézni, mindenki kiemelt ajánlatok közül válogathat.

Ruhanemű
A ruhaneműk vásárlása karácsonyra egyáltalán nem tilos, kivéve a zoknit. Zoknit és alsónadrágot semmiképpen ne vegyünk, ha kellemes meglepetést szeretnénk okozni, mert ezeknek karácsonyra egyik férfi sem örül. A legviccesebbeknek sem. Ehelyett vásárolhatunk igazán stílusos kiegészítőket, férfias ruházatot, de akár az órát is ide sorolhatjuk, mint tökéletes ajándékot. A lényeg, hogy mindenképpen ismerjük a megajándékozott ízlését és méretét, akkor nem lőhetünk bakot.

Élményajándék
Amikor ajándékozunk, igyekszünk valami igazán értékeset adni, olyan dolgot, amit még évek múltán is használ szerettünk. Ha a férfinak, akinek vásárolunk, van hobbija, ez nem is nehéz: barkácsoláshoz szerszám, sporthoz sporteszköz, autóhoz autós kiegészítő – kinek mi fontos. Ám olykor vásárolhatunk pillanatnyi élvezetet okozó élményeket is. Sőt! Manapság egyre nagyobb divat kézzel fogható ajándék helyett élményt ajándékozni. Ez lehet utazás, szolgáltatás, extrém élmény vagy bármi egyéb. Ezek az ajándékok is nagyszerűek, mert bár nem lehet sokáig élvezni őket, maradandó élményt és nagy örömöt nyújthatnak, és egy ajándéknak pont ez a lényege.

Férfiaknak vásárolni nagyon nehéz, mondjuk sokszor, ám azért nem reménytelen. Ha túllátunk a tusfürdő-arcszesz-dezodor hármason, ha rászánunk egy kis időt a vásárlásra, biztosan sikerül a fa alá a legjobb ajándékot tenni.