Líra könyváruház

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 10:00-19:00

Szombat 10:00-19:00

Vasárnap 10:00-14:00

Kapcsolat

+36 1 382 0470

Nincs megadva

Az üzletről

Líra Könyváruház az Újbuda Centerben

Szépirodalmi, ismeretterjesztő és szakkönyvek, útikönyvek, gyermek-és ifjúsági könyvek, idegen nyelvű könyvek, hangoskönyvek, CD-k, DVD-k és akciós könyvek nagy választékban kaphatók.

A közületek, iskolák igényeinek is megfelelő áruválasztékunk között megtalálhatóak tankönyvek, szakkönyvek, számítástechnikai és menedzserkönyvek.

Boltunkban, mint a hálózat valamennyi egységében, nemcsak az éppen nem található magyar kötetek rendelhetők meg, hanem naprakész európai és amerikai könyvválasztékból is rendelhet.

Üzletünkben Líra ajándékkártya és Líra könyvutalvány is kapható 1000 és 5000 és 10 000 forintos címletekben. Az utalvány bármely Líra boltban, Rózsavölgyi és Társa Zeneműboltban valamint a www.lira.hu internetes könyváruházunkban váltható be. Az ajándékkártya elfogadóhelyeket keresse a honlapunkon.

Törzsvásárlóinkat a Líra Könyváruházban 7% kedvezménnyel, valamint a Líra Könyvklub aktuális kínálatával várjuk szeretettel!

Várjuk Önöket a megszokott széles, színvonalas könyvkínálattal, folyamatos akciókkal, térképekkel és földgömbökkel, ajándéktárgyakkal!

Elfogadott fizetési eszközök

Nincs megadva

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Nincs megadva