Újbuda virágüzlet

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 08:00-20:00

Szombat 09:00-20:00

Vasárnap 09:00-19:00

Kapcsolat

+36 70 315 3185

Nincs megadva

Az üzletről

Az Újbuda virágüzlet több éve foglalkozik esküvők, rendezvények, virág és dekorációk tervezésével, kivitelezésével, valamint ehhez szükséges alapanyagok és kellékek kereskedelmével. Munkáinkban a legújabb irányvonalakat képviseljük, arra törekszünk, hogy minden igényt megvalósítsunk. Üzletünk virágküldő szolgálatként is működik.

Esküvő: Az esküvő csokrai és a helyszín látványvilága az egyik legfontosabb pontja az esküvő atmoszférájának. Te kiválasztod a színvilágot, a stílust, elmondod, mit szeretsz, mi az, ami közel áll hozzád, mi pedig létrehozzuk álmaid esküvőjét. Munkánkat professzionális színvonalon, nagy szakmai tapasztalattal végezzük. Virágdekorációnkkal meg alapozzuk a nagy nap meghitt hangulatát! Rendezvények: Teljes körűen megszervezzük születésnapi vacsoráját vagy éppen grill-partiját, ami éjszakába nyúló bulizással is véget érhet. Önnek csak az alapkoncepciót kell megadnia, és mi adunk pár ajánlatot, hogy Ön és vendégei jól érezzék magukat. Előzetes egyeztetés alapján, igényeik szerint megszervezzük a cégének rendezvényét.

Dekoráció: Rendezvények teljes körű dekorációját vállaljuk élővirággal, cserepes növényekkel és bármilyen dekorációs kiegészítővel. Mindig különlegeset, egyedi megoldásokat nyújtunk a tervezéstől a végső kivitelezésig kiváló minőségű, megbízható munkát végzünk. A legkisebb családi ünneptől a legnagyobb multi rendezvényig minden egyformán fontos számunkra.

Csokoládé: A sweetic kézműves csokoládéi egyedi igények alapján kizárólag csúcsminőségű alapanyagokból készülnek. Minden tábla csokoládé nem csak különleges ízt, hanem esztétikai élményt is nyújt.

Elfogadott fizetési eszközök

Nincs megadva

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Nincs megadva